Headerbild

Vad vill medlemmarna

2011-02-25 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Vid årsmötet i lördags blev det bottenrekord då det gäller uppslutning. Det fick till följd att ett extra årsmöte behövs för att välja valberedning.

Styrelsen är oförändrad i sammansättning, enda skillnaden är att Åsa Hagberg valdes till revisor efter Jan Lööf och att Daniel Eriksson och Roger Olsson valdes till revisorsuppleanter.

Nu behöver klubben helt klart en föryngring eller i alla fall lite nytt blod och då är det nödvändigt att kommande valberedning verkligen arbetar fram ett "lag" som är villiga att "kavla upp ärmarna" och jobba.
Glöm inte att i en ideell förening är det medlemmarna som har rättigheter, skyldigheter och ansvar för verksamheten. Det är skillnaden mot att "köpa" ett medlemskap på ett gym eller annan affärsdrivande verksamhet. Men det är ju också det som är stimulerande att jobba i ett gäng där något händer och utvecklas.

Vår klubb har tidigare legat i framkant när det gäller leder och förankring i markägaravtal. Under senare år har dock ledunderhållet vad gäller märkning blivit eftersatt såm där behövs en rejäl upprustning.
Om inte vi som gillar denna "frihet" att åka skoter och tar tag i verksamheten, vem tror ni då gör det? Förmodligen ingen och då kommer vi att få svårt att mot politiker och beslutsfattare hävda våra behov. Vi kan vara övertygade om att utan initiativet klubben tagit i kommunen hade vi idag haft ett totalt skoterförbud i tätorten och delar utanför.

Du som känner att du vill vara med och bidra med lite mer än medlemsavgiften är välkommen att höra av sig till någon i styrelsen.

Frågan är vad medlemmarna vill med klubben? Kom gärna på det extra årsmötet och berätta eller om du inte har möjlighet då, skicka ett mail till info@bssk.se

Adress

Borlänge SSK Ekorrstigen 3 78450 Borlänge

Kontakt

Tel: [saknas] E-post: info@bssk.se

Drivs med KlubbenOnline

Logga in