Headerbild

Roger sexa och Elvira tia

2010-03-22 i Racing / Racing-Nyheter

SM-finalen i cross började mycket bra för våra två deltagare då fredagens tidskval kördes.

Under fredagen gällde det att under tio minuters körning prestera ett så snabbt varv som möjligt på den snörika och utslagsgivande banan.
Elvira Lindh som kör i Damklassen kvalade in med en sjätteplats vilket var mycket bra. Elvira hade till helgen lånat Tony Svenssons skoter och trivdes tydligen bra med den.
Roger Karlsson hade kvalificerat sig till både Pro Stock och Pro Open. Han lyckades också mycket bra genom att "sätta" tredje resp femte snabbaste tiderna i resp klass. Därmed var han klar för lördagens finaler i båda klasserna.
Lördagens finaler kördes över tre heat varav de två bästa räknades. I första Pro Stockheatet blev Roger två efter den slutlige segraren John Stenberg. I andra heatet krokade dock dessa två ihop och rullade runt vilket slutade med en tiondeplats för Roger. I tredje heatet var låg Roger runt femteplats när boggin gav upp vilket också gjorde att det inte blev någon start i tredje Open-heatet efter att av taktik stått över även det andra. Slutresultat blev en sjätteplats i Pro Stock.
I Damklassen som i år kört en serie slutade Elvira Lindh på 15:e plats men i finaltävlingen kom årets hittills bästa resultat då hon blev tia.

Adress

Borlänge SSK Ekorrstigen 3 78450 Borlänge

Kontakt

Tel: [saknas] E-post: info@bssk.se

Drivs med KlubbenOnline

Logga in