Headerbild

Första SM-kvalet kört

2010-01-31 i Racing / Racing-Nyheter

Första SM-kvalet för våra förare var en backtävling som arrangerades i Åkersjön med mycket låg kvicksilvernivå på termometern.

Vi hade denna gång tre förare på plats Anders Jansson och Christoffer Berglund i Pro Open och Roger Karlsson i Pro Stock.
Tack vare den låga temperaturen och att Anders och Christoffer transporterade sina skotrar på ett öppet flak kunde det ha slutat med att Anders inte kommit till start. Kyleffekten på flaket hade gjort att kylvätskan frusit trots 50/50-blandning, det resulterade i ett "tältbygge" och värmepistol och till sist gav "proppen" med sig.
Resultatmässigt gick det fantastiskt bra och hade det varit lagtävling hade vi säkert vunnit. I Pro Open var Anders efter kvalsiffrorna 2-1-1 först in i A-finalen där han sedan slutade trea. Christoffer fich köra B-final om de sista två platserna i A-finalen och var där kall och tog den sista platsen i A-finalen, där kom han på en fin fjärdeplats. I Pro Stock var Roger kvaltvåa efter placeringarna 1-1-3 och i A-finalen blev det en andraplats.
Bra början på årets SM-cirkus kan vi konstatera.

Adress

Borlänge SSK Ekorrstigen 3 78450 Borlänge

Kontakt

Tel: [saknas] E-post: info@bssk.se

Drivs med KlubbenOnline

Logga in